zeezeilen Noordzee, zeildagtocht, weekend, week zeilen met Isolde

Zeezeilen Noordzee, dagje zeilen Zeeland

 

Zeilvaart Heukelum v.o.f.
Torenstraat 9
4161 CN Heukelum, Nederland
tel.: +31 (0)345-632432
mob.: +31 (0)6-55186256

info@zeilvaart-heukelum.nl

Zeezeilen, dagje zeilen Noordzee 

Zilte zee zeilreis
Van 26 juli tot/met 23 augustus kunt u één of meer weken meezeilen met de Isolde naar Ierland of de Kanaaleilanden.

€ 350,- p.p. per week (vrijdag 18:00 uur tot en met vrijdag 12:00 uur) plus boordkas € 75 p.p. per week. Week verlenging : € 300 per persoon plus boordkas. Uit de boordkas worden maaltijden, koffie en thee, havengelden en brandstof betaald.

U kunt per persoon, stel of als groep opstappen.
Minimaal 3, maximaal 7deelnemers. In geval van onvoldoende deelname wordt u tijdig geïnformeerd en bieden wij een alternatief aan. U kunt natuurlijk ook zelf uw eigen groep samenstellen en reisdoel bepalen; zie het logboek, Schotland.

zeezeilen buitenland

De "Isolde" in Portugal

zeezeilen Noordzee, dagtocht zeilen Isolde

Kort of lang, ook vrijgezellenfeesten en teamuitjes kunnen aan boord van de "Isolde" gevierd worden. Samen met u maken we een op uw wensen toegesneden programma.

Verder kunnen we meewerken met uw evenementen op of aan het water; zoals startschip of  begeleidingsschip. Aan dek is voldoende ruimte voor 12 personen. Onderdeks heeft u ruim uitzicht naar buiten.

Thuishaven: Hellevoetsluis aan het Haringvliet. Dit is een mooi vaargebied met gezellige havens; Willemstad, Middelharnis, Zierikzee bijvoorbeeld zijn gemakkelijk in een dag te bezeilen.
Op een uur varen ligt Stellendam, waar we het ruime sop kunnen kiezen, de Noordzee. Een mooie zeiltocht: via Stellendam naar buiten en bij Hoek van Holland weer naar binnen, over de Nieuwe Waterweg langs de Rotterdamse havens en via het Spui, een prachtig riviertje, weer terug.

De Noordzee heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken met tij, golven, vogels,  zeehonden en vergezichten. Een overtocht naar Engeland met bezoek aan een haven is één van de vele mogelijkheden.

Een zeiltocht langs de kust biedt een prachtige gelegenheid om de oceaan beter te leren kennen.
De ultieme rust en grenzeloze uitgestrektheid van de oceaan geeft een sensatie die eigenlijk nergens anders mee is te vergelijken. Tegelijkertijd is het een avontuur vol actie en nieuwe ervaringen en leert de bemanning om rekening te houden met het weer en om te gaan met het schip en de navigatie.

Het zeilen en navigeren doen we met elkaar, het is niet nodig dat u ervaring heeft.

Isolde; comfortabel en exclusief zeezeilen op de Noordzee.


Last updated 28.4.2009